У петак 31. маја 2019. године у 19 часова Клуб за Уједињене нације организовао је предавање “Студирање у САД, са посебним аспектом студија школе америчког права у оквиру “SAL” програма “, у амфитеатру VII на Правном факултету Универзитета у Београду.

Гости и предавачи били су адвокат Мануела Армић, алумниста и званични представник  “SAL”програма у Републици Србији и руководилац сектора за међународну трговину, из адвокатске канцеларије Веселиновић и Вања Ђекић, алумниста и званични представник “SAL” програма у Републици Србији и председник Секције адвокатских приправника АКБ.

Заинтересовани студенти на предавању су од наших гостију добили све потребне информације о  начину школовања у Сједињеним Америчким Државама, разликама у правним системима англосаксонског и континенталног права, као и о условима стипендирања и похађања “SAL”  програма и студирања на Чикаго Кент Универзитетау у Сједињеним Америчким Државама којина територији Балкана нуди могућност стипендирања најбољих студената у области права интелектуалне својине, међународне трговине и правног регулисања пословања путем интернета.

Захваљујемо се нашим гостима на издвојеном времену и видимо се ускоро! 🙂