У уторак 21. маја 2019. године, Клуб за Уједињене нације у сарадњи са Секцијом приправника Адвокатске коморе Београда организовао је предавање у свечаној сали Адвокатске коморе Београда на тему „ Обрада података о личности запослених, шта доноси нови Закон о заштити података о личности“. Имали смо задовољство да нам о овој теми говори адвокат Милош Стојковић из адвокатске канцеларије Живковић Самарџић .

 Са нама је поделио значајне и свеобухватне информације и о досадашњој пракси у овом пољу права. Посебно о начелима Генералне регулације о заштити података о личности. Одабир теме овог предавања је последица међународног фокуса на регулисање правила о обрађивању података о личности како у погледу ГДПР регулативе на нивоу Европске Уније, тако и у односу на нови Закон о заштити података о личности чија ће примена ускоро почети на територији Републике Србије.

Захваљујемо се адвокату Милошу Стојковићу, Секцији приправника Адвокатске коморе Београда и свима који су присуствовали! У наредном периоду очекују нас нова предавања и друге активности у сарадњи са Секцијом приправника Адвокатске коморе Београда!