Задовољство нам је да Вас позовемо да присуствујете предавању које ће одржати адвокат Милош Стојковић на тему “Обрада података о личности запослених, шта доноси нови Закон о заштити података о личности” у организацији Секције адвокатских приправника АКБ у сарадњи са Клубом за Уједињене нације Правног факултета Универзитета у Београду.

Предавања ће се одржати у уторак, 21.05.2019. године у 18:00 часова у свечаној сали Адвокатске коморе Београда у ул. Дечанска бр. 13.

Одабир теме овог предавање је последица међународног фокуса на регулисање правила о обрађивању података о личности како у погледу ГДПР регулативе на нивоу Европске Уније, тако и у односу на нови Закон о заштити податка о личности чија ће примена ускоро почети на територији Републике Србије. У питању је релативно нова правна област у којој адвокати могу пружати правну помоћ, што је изузетан мотив да се пријавите, узмете учешће у предавању и стекнете потребна знања.

Молимо Вас да уколико сте заинтересовани да присуствује предавању, потврдите Ваш долазак овде на мејл [email protected] због ограниченог капацитета пријемне сале.

Уколико сте спремни да узмете учешће у активностима Секције и имате одређене идеје и замисли, позивамо Вас да нам се обратите како бисмо их заједно реализовали. 🤗😊

https://akb.org.rs/…/predavanje-na-temu-uporedna-pravna-r…/…