Најбројнија делегација Клуба за Уједињене нације, на челу са МУН Одбором, председницом МУН Одбора Невеном Брацановић, која је ове године била и званични менаџер саме конфернције и председницом Одбора за маркетинг и промоцију Клуба за УН, ЈованомМалиновић, која је на самој конференцији била званични маркетинг менаџер, учествовала је на Моделу Уједињених нација у Београду, организованог по 16. пут од стране Удружења за Уједињене нације Србије (УЗУНС).

Овом приликом, чланови Клуба били су део Организационог тима, предводили су бројне комитете као преседавајући и учествовали као делегати. БИМУН се, као и сваке године бави горућим светским темама, те су учесници имали прилику да дискутују и воде дебату на теме попут “Милитаризације Арктика”, “Жене и деца у ратним зонама”, “Климатске промене” итд. 

БИМУН је ове године имао задовољство да угости преко 350 учесника из 30 различитих земаља. Делегацију Клуба за УН чинили су: Невена Брацановић, Јована Малиновић, Урош Анђелковић(Савет безбедности: Председник), Александар Остојић(Савет безбедности: Подпредседник), Сања Петровић(Комитет за људска права: Председавајућа), Катарина Мајски(Комитет за људска права: Записничар), Никола Станковић(Комитет за заштиту животне средине: Председник) и Јована Булатовић(Савет за људска права: Председавајућа).