Klub za Ujedinjene nacije sa zadovoljstvom vas poziva da svojim prisustvom uveličate TEDxPlaceDesNationsWomen događaj koji će biti organizovan 6. decembra od 15:30 do 19:00 časova u Konferencijskoj sali Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu!

UN Ženeva, Visoki komeserijat UN-a za izbeglice (UNHCR) organizatori su trećeg „TEDx“ događaja – TEDxPlaceDesNationsWomen – u svečanoj Sali za Ljudska prava i Alijansu civilizacija u Palati nacija, sedištu Ujedinjenih nacija u Ženevi ( United Nations Office at Geneva ).

Tema ovogodišnjeg izdanja je „Osnaživanje“ – koje će se pre svega odnositi na osnaživanje žena i ravnopravnost polova u svetu.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da prvi put u ime Univerziteta u Beogradu budemo deo jedne od 17 prestižnih institucija i udruženja (ttps://tedxplacedesnationswomen.ch/content/watch) koji organizuju prenos treće edicijie „TEDx“ događaja direktno iz sedišta Ujedinjenih nacija u Ženevi.

TEDxPlacedesNationsWomen  uveličaće 11 inspirativnih govornika prenoseći svoja iskustva i kako moto “ TED „-a kaže prenoseći „ideje vredne širenja“!

Govornike možete pronaći na linku – https://tedxplacedesnationswomen.ch/?q=all-speakers-2018

Među organizatorima događaja nalaze se: Visoki komeserijat OUN za ljudska prava (OHCHR), Međunarodna telekomunikacijska unija (ITU), Međunarodna organizacija rada (ILO), Kancelarija Ujedinjenih nacija za smanjenje rizika od katastrofa (UNISDR), Međuparlamentarna unija (IPU), Ženevska univerzitetska bolnica (HUG)!

Više o događaju možete pronaći na sajtu – https://tedxplacedesnationswomen.ch/

Ulaz je besplatan! Prenos je na engleskom jeziku!

Vidimo se!