Kлуб за Уједињене нације са задовољством вас позива да својим присуством увеличате TEDxPlaceDesNationsWomen догађај који ће бити организован 6. децембра од 15:30 до 19:00 часова у Kонференцијској сали Правног факултета Универзитета у Београду!

УН Женева, Високи комесеријат УН-а за избеглице (UNHCR) организатори су трећег “TEDx” догађаја – TEDxPlaceDesNationsWomen – у свечаној Сали за Људска права и Алијансу цивилизација у Палати нација, седишту Уједињених нација у Женеви ( United Nations Office at Geneva ).

Тема овогодишњег издања је “Оснаживање” – које ће се пре свега односити на оснаживање жена и равноправност полова у свету.

Велика нам је част и задовољство да први пут у име Универзитета у Београду будемо део једне од 17 престижних институција и удружења (ttps://tedxplacedesnationswomen.ch/content/watch) који организују пренос треће едицијие “TEDx” догађаја директно из седишта Уједињених нација у Женеви.

TEDxPlacedesNationsWomen  увеличаће 11 инспиративних говорника преносећи своја искуства и како мото ” TED “-а каже преносећи “идеје вредне ширења”!

Говорнике можете пронаћи на линку – https://tedxplacedesnationswomen.ch/?q=all-speakers-2018

Међу организаторима догађаја налазе се: Високи комесеријат ОУН за људска права (OHCHR), Међународна телекомуникацијска унија (ITU), Међународна организација рада (ILO), Канцеларија Уједињених нација за смањење ризика од катастрофа (UNISDR), Међупарламентарна унија (IPU), Женевска универзитетска болница (HUG)!

Више о догађају можете пронаћи на сајту – https://tedxplacedesnationswomen.ch/

Улаз је бесплатан! Пренос је на енглеском језику!

Видимо се!