Konkurs za prijem novih članova je otvoren! Ukoliko želiš da postaneš deo naše organizacije pošalji nam prijavni mejl i svoj CV na – [email protected]

Šta bi trebalo da znaš o Klubu za Ujedinjene nacije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu:

1. Klub za UN je registrovana studentska organizacija koja na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu deluje od šezdesetih godina 20. veka.

2. Naš cilj je da članovima omogućimo praktičan uvid u delokrug poslova UN, da čuju iskustva diplomata i stručnjaka, i steknu korisna znanja u oblasti međunarodnog prava, diplomatije i međunarodnih odnosa.

3. Naši članovi osvajaju nagrade na međunarodnim konferencijama, simulacijama suđenja i drugim takmičenjima.

4. Organizujemo:

 • Seminare u sedištima Ujedinjenih nacija
 • Posete diplomatskim predstavništvima, sudovima, državnim institucijama, međunarodnim organizacijama,
 • Pripreme za učešće članova na konferencijama modela Ujedinjenih nacija,
 • Simulacije suđenja,
 • Kurseve, treninge, tribine i predavanja istaknutih stručnjaka u oblasti prava, međunarodnih odnosa, diplomatije, sistema UN,
 • Humanitarne akcije,
 • Objavljivanje autorskih tekstova.Klub za UN čine ambiciozni studenti željni sticanja novih znanja i iskustava a naša alumni mreža se sastoji od mladih profesionalaca koji su danas na master studijama kako na našem fakultetu, tako i na čuvenim fakultetima u Evropi i svetu ili rade u prestižnim advokatskim kancelarijama, državnoj upravi i sudstvu.

  6. Klub za UN deluje transparentno, te su svi članovi upoznati sa planovima i programima koje organizujemo i u kojima učestvujemo.

  7. Svojim trudom, radom i aktivnim učešćem u Klubu možete napredovati, stručno se usavršiti i postići uspeh.

  8. Svaki član je slobodan da podeli svoje ideje, pokrene inicijativu i učestvuje u sadržajima koje organizujemo.

  9. Naš rad se fokusira na obrazovanje i stručno usavršavanje studenata koje će biti od velike koristi prilikom konkurisanja za master studije, posao i u budućnosti uopšte.

  10. Podstičemo članove na saradnju i jačanje duha zajedništva, stičemo nove kontakte i poznanstva, okupljamo se, družimo i radimo na sebi!

Više o nama možeš da pročitaš na našoj veb stranici – www.klubzaun.com