Конкурс за пријем нових чланова је отворен! Уколико желиш да постанеш део наше организације пошаљи нам пријавни мејл и свој CV на – [email protected]

Шта би требало да знаш о Клубу за Уједињене нације Правног факултета Универзитета у Београду:

1. Клуб за УН је регистрована студентска организација која на Правном факултету Универзитета у Београду делује од шездесетих година 20. века.

2. Наш циљ је да члановима омогућимо практичан увид у делокруг послова УН, да чују искуства дипломата и стручњака, и стекну корисна знања у области међународног права, дипломатије и међународних односа.

3. Наши чланови освајају награде на међународним конференцијама, симулацијама суђења и другим такмичењима.

4. Организујемо:

 • Семинаре у седиштима Уједињених нација
 • Посете дипломатским представништвима, судовима, државним институцијама, међународним организацијама,
 • Припреме за учешће чланова на конференцијама модела Уједињених нација,
 • Симулације суђења,
 • Курсеве, тренинге, трибине и предавања истакнутих стручњака у области права, међународних односа, дипломатије, система УН,
 • Хуманитарне акције,
 • Објављивање ауторских текстова.Клуб за УН чине амбициозни студенти жељни стицања нових знања и искустава а наша алумни мрежа се састоји од младих професионалаца који су данас на мастер студијама како на нашем факултету, тако и на чувеним факултетима у Европи и свету или раде у престижним адвокатским канцеларијама, државној управи и судству.

  6. Клуб за УН делује транспарентно, те су сви чланови упознати са плановима и програмима које организујемо и у којима учествујемо.

  7. Својим трудом, радом и активним учешћем у Клубу можете напредовати, стручно се усавршити и постићи успех.

  8. Сваки члан је слободан да подели своје идеје, покрене иницијативу и учествује у садржајима које организујемо.

  9. Наш рад се фокусира на образовање и стручно усавршавање студената које ће бити од велике користи приликом конкурисања за мастер студије, посао и у будућности уопште.

  10. Подстичемо чланове на сарадњу и јачање духа заједништва, стичемо нове контакте и познанства, окупљамо се, дружимо и радимо на себи!

Више о нама можеш да прочиташ на нашој веб страници – www.klubzaun.com