Одбор за хуманитарне и друге активности, Клуба за Уједињене нације Правног факултета Универзитета у Београду, спровео је још једну успешну акцију. Овог пута смо помогли Јовану Станковићу коме је 2015. године дијагностикован тежак облик тумора на мозгу, Глиобластому IV степен.
Хуманитарна акција се одржала у локалу ,,Beer Wood” на Дорћолу 20. маја , уз свирку бенда ,,Градске цуре” а њима се придружио и бенд ,,Jam up”.
Овом приликом је сакупљено 28,150 динара и тај износ је уплаћен на рачун малог Јована.
Уколико желите да му помогнете да што пре сакупи преко потребан новац за наставак лечења у Немачкој, то можете учинити слањем смс поруке 491 на 3030 уколико шаљете из РС или поруком human491 на 455 уколико шаљете поруку из Швајцарске.
 
Још једном се захваљујемо свима који су подржали и учествовали у акцији а посебно велика захвалност ,, Beer Wood”-u , ,,Градским цурама” и ,,Jam up”-u који су се потрудили да акција поред хуманитарног карактера буде и вече лепог дружења.
Надамо се да ћете се одазвати и будућим акцијама које ће организовати Одбор за хуманитарне и друге активности. Наредно хуманитарно вече ће бити веома ускоро, тако да пратите нас и видимо се!